A typical cypriot dinner will start with appetizers,salads and dips. Main dishes are mostly meat-based or fish-based. End of the dinner could be sweety dessert with traditional strong coffee. Meze is traditional selection of hot and cold appetizers. Meze could include Tzatziki - a yogurt dip with cucumber, olive oil and garlic; Tahini - a paste of crushed sesame seeds, olive oil, garlic, lemon; Taramosalat - a fish roe mixed with potatoes, olive oil, onion and lemon.
Традиционный киприотский ужин начинается с закусок и салатов. Основные блюда составляют мясо или рыба. Ужин заканчивается сладким десертом и крепким кофе. Мезе это традиционный набор холодных и горячих закусок. Мезе включает в себя: Тзатзыки - йогурт с огурцом,лимонным соком,оливковым маслом Тахини - измельченный кунжут, лук, чеснок, оливковое масло Тарамасалат - икра с картофелем, оливковым маслом,луком и чесноком
The main meal of every dinner in Kazakhstan is boiled meat. The delicious aromatic meat is boiled with pieces of pastry. Meat bouillon - sorpa is served in phials. Kumiss - the drink is based on mare milk could be the last dish of the dinner. Baursaks - is a type of bread.
Традиционным блюдом в Казахстане является варенное мясо. Вкусное ароматное мясо варится с кусочками теста. Мясной бульон - сорпа подается в пиалах. Кумыс - напиток на основе кобыльего молока становится заключительным блюдом ужина. Баурсаки - это одна из разновидностей хлеба.
Meze is traditional selection of hot and cold appetizers. Meze could include Tzatziki - a yogurt dip with cucumber, olive oil and garlic;
Tahini - a paste of crushed sesame seeds, olive oil, garlic, lemon;
Taramosalat - a fish roe mixed with potatoes, olive oil, onion and lemon.
Традиционный киприотский ужин начинается с закусок и салатов. Основные блюда составляют мясо или рыба. Ужин заканчивается сладким десертом и крепким кофе.
Мезе это традиционный набор холодных и горячих закусок. Мезе включает в себя:
Тзатзыки - йогурт с огурцом,лимонным соком,оливковым маслом
Тахини - измельченный кунжут, лук, чеснок, оливковое масло
Тарамасалат - икра с картофелем, оливковым маслом,луком и чесноком
The main meal of every dinner in Kazakhstan is boiled meat. The delicious aromatic meat is boiled with pieces of pastry. Meat bouillon - sorpa is served in phials. Kumiss - the drink is based on mare milk could be the last dish of the dinner. Baursaks - is a type of bread.
Традиционным блюдом в Казахстане является варенное мясо. Вкусное ароматное мясо варится с кусочками теста. Мясной бульон - сорпа подается в пиалах. Кумыс - напиток на основе кобыльего молока становится заключительным блюдом ужина. Баурсаки - это одна из разновидностей хлеба.