He traditional kazakhstan food revolve around mutton and horse-beef as well as sour-milk products which are closely associated with nomadic way of life. the main dishes of kazakh cuisine are as follows: cooked mutton and horse-beef (beshbarmak),kuyrdak (fried mutton pluck), horse-beef delicatessen(chuzhuk,kazy,zhal,zhaya), sheep s milk,cow s milk and the products(katyk,kurt,irimshik and mare s milk .appearance of flour in the kazakh diet renewed the traditional dish-beshbarmak,which began to be served with large pieces of rolled dough. other dishes appeared, like kuimak, kattama oima-puff flat cakes fried in oil. the kazakh cuisine is also remarkable for tasty plov - cooked of rice and mutton. and, of course,no feast goes without strong and tasty creamed tea. маған осы тексттің қазақша аудармасы керек.бәрі дұрыс болу керек.

danilgroshevoy danilgroshevoy    1   09.07.2019 23:40    1

Ответы
Zebra1411 Zebra1411  17.09.2020 08:30
Он традиционный  Казахстанская  продовольственная  вращаются вокруг баранины и конины-говядины,а так же кисломолочные продукты , которые тесно связаны с кочевым образом жизни.
Основные блюда  казахской кухни являются  следующие варенная баранина  конина  бешбармак , куырдак ,жаренный бараний Ливер  говядина деликатесная , шужик .казы , жал ,жая ,  очечье молоко коровье молоко и продукты  катык ,курт , iрiмшик, и кобылье молоко. Появление муки в казахской диете возобновили традиционное блюдо  бешбармак , который начал подавать большие куски  расскатаного теста. В казахской кухне также примечательный вкусный плов - приготовленный из риса и баранины. И конечно . праздник не обходится  без крепкого вкусного чая со сливками
ПОКАЗАТЬ ОТВЕТЫ
Другие вопросы по теме Английский язык