2
Объяснение:
Розкриваємо дужки та спрощуємо вираз:
6x - 3 - 5 + 4x = 12
Об'єднуємо подібні доданки:
10x - 8 = 12
Додаємо 8 до обох сторін рівняння:
10x = 20
Ділимо обидві сторони на 10:
x = 2
Тому корінь рівняння 6x - 3 - (5 - 4x) = 12 дорівнює x = 2.
2
Объяснение:
Розкриваємо дужки та спрощуємо вираз:
6x - 3 - 5 + 4x = 12
Об'єднуємо подібні доданки:
10x - 8 = 12
Додаємо 8 до обох сторін рівняння:
10x = 20
Ділимо обидві сторони на 10:
x = 2
Тому корінь рівняння 6x - 3 - (5 - 4x) = 12 дорівнює x = 2.