126 кг та 21 кг
Пошаговое объяснение:
Нехай в другому ящику було- х кг, тоді в першому- 6х. Складемо рівняння:
(6х-38)-(х-11)= 78
6х-38-х+11= 78
5х= 78+38-11
5х= 105
Х= 105:5
Х=21 кг- було спочатку в другому ящику
6*21= 126 кг- було спочатку в першому ящику
126 кг та 21 кг
Пошаговое объяснение:
Нехай в другому ящику було- х кг, тоді в першому- 6х. Складемо рівняння:
(6х-38)-(х-11)= 78
6х-38-х+11= 78
5х= 78+38-11
5х= 105
Х= 105:5
Х=21 кг- було спочатку в другому ящику
6*21= 126 кг- було спочатку в першому ящику