Нехай 2х (кг) - початкова маса борошна у першому мішку, тоді х (кг) - початкова маса борошна у другому мішку. Складаємо рівняння:
2х-25=х-7
2х-х = -7+25
х = 18 (кг) - початкова маса борошна у другому мішку
2х = 18*2 = 36 (кг) - початкова маса борошна у першому мішку
Відповідь: 36 кг, 18 кг
Нехай 2х (кг) - початкова маса борошна у першому мішку, тоді х (кг) - початкова маса борошна у другому мішку. Складаємо рівняння:
2х-25=х-7
2х-х = -7+25
х = 18 (кг) - початкова маса борошна у другому мішку
2х = 18*2 = 36 (кг) - початкова маса борошна у першому мішку
Відповідь: 36 кг, 18 кг