решить
(3,5-1,5Х)=23,5-1,5(3+2Х)

kryp4 kryp4    3   31.05.2023 21:08    0

Ответы
паксуха паксуха  31.05.2023 22:00

Відповідь:

3,5 - 1,5Х = 23,5 - 1,5(3 + 2Х)

Розкриємо дужки у другому доданку:

3,5 - 1,5Х = 23,5 - 1,5 * 3 - 1,5 * 2Х

Спростимо цей вираз:

3,5 - 1,5Х = 23,5 - 4,5 - 3Х

Згрупуємо подібні терміни:

-1,5Х + 3Х = 23,5 - 4,5 - 3,5

1,5Х = 15,5

Розділимо обидві частини на 1,5:

Х = 15,5 / 1,5

Х ≈ 10,33

Отже, розв'язком рівняння є Х ≈ 10,33.

ПОКАЗАТЬ ОТВЕТЫ
Другие вопросы по теме Математика