Повару необхідно приготувати 15 порції супу, до складу якого входить 585г відваренго мяса. Скільки треба взяти сирого мяса,якщо відомо, що в результаті варіння воно втрачає 35% совоєї маси?

uliaiachnovetz uliaiachnovetz    3   13.07.2020 23:18    1

Ответы
angelinaguseyn angelinaguseyn  15.10.2020 15:20

900 г

Пошаговое объяснение:

585*100:65=900 г

100-35=65%

585 г - 65%

х  - 100 %

ПОКАЗАТЬ ОТВЕТЫ
MILAVASSILYEVA MILAVASSILYEVA  15.10.2020 15:20

900 г

Пошаговое объяснение:

Теряется при варке 35% массы сырого мяса, следовательно вареное мясо составляет 100%-35%=65%

Для приготовления супа необходимо 585*100:65=900 г мяса

ПОКАЗАТЬ ОТВЕТЫ
Другие вопросы по теме Математика