Жодна з цих пар чисел не є розв'язком рівняння 3у-2х=2
Пошаговое объяснение:
Підставимо по черзі дані пари чисел у рівняння:
1) (0; 1)
3у - 2х = 2
3*1 - 2*0 = 2
3 - 0 = 2
3 = 2
Це невірно, отже, пара чисел (0; 1) не є розв'язком рівняння.
2) (1; 1)
3*1 - 2*1 = 2
3 - 2 = 2
1 = 2
Це невірно, отже, пара чисел (1; 1) не є розв'язком рівняння.
3) (2; 3)
3*3 - 2*2 = 2
9 - 4 = 2
5 = 2
Це невірно, отже, пара чисел (2; 3) не є розв'язком рівняння.
Жодна з цих пар чисел не є розв'язком рівняння 3у-2х=2
Пошаговое объяснение:
Підставимо по черзі дані пари чисел у рівняння:
1) (0; 1)
3у - 2х = 2
3*1 - 2*0 = 2
3 - 0 = 2
3 = 2
Це невірно, отже, пара чисел (0; 1) не є розв'язком рівняння.
2) (1; 1)
3у - 2х = 2
3*1 - 2*1 = 2
3 - 2 = 2
1 = 2
Це невірно, отже, пара чисел (1; 1) не є розв'язком рівняння.
3) (2; 3)
3у - 2х = 2
3*3 - 2*2 = 2
9 - 4 = 2
5 = 2
Це невірно, отже, пара чисел (2; 3) не є розв'язком рівняння.