4-6(x+2)=3-5x. Я не знаю з чево начать мне нужна

ддддд20 ддддд20    2   07.04.2020 17:12    0

Ответы
kotflin kotflin  12.10.2020 21:47

4-6(x+2)=3-5x

4-6x-12=3-5x

-8-6x=3-5x

-6x+5x=3+8

-x=11

x=-11

ПОКАЗАТЬ ОТВЕТЫ
Nactyska5004763256 Nactyska5004763256  12.10.2020 21:47

Пошаговое объяснение:сначала надо сделать дію в дужках и в нас вийде 4-6x+12=3- 5x. Потім переносимо числа з x в одну сторону , а звичайні числа в іншу. Коли ми переносимо додатнє число через знак дорівнює, число стає додатнім( і навпаки). В нас виходить-6x + 5x= 12- 4+3. З цього виходить -x=11, x=-11

ПОКАЗАТЬ ОТВЕТЫ
Другие вопросы по теме Математика