Ingredients:
Dough:
1 package active dry yeast (about 2 teaspoons)
1 cup warm water
1 teaspoon sugar
2 tablespoons olive oil
2 1/2 cups all-purpose flour
pinch salt
Topping:
1 can (8 ounces) tomato sauce
browned ground beef
1 can sliced mushrooms (drained)
thinly sliced green pepper and onions
1/2 cup grated Parmesan cheese
1 to 2 cups shredded Mozzarella cheese
1. Add yeast to the water and stir until dissolved.
2. Add sugar, oil, flour, and salt.
3. Put the mixing bowl filled with dough in warm water for 5 minutes to rise.
4. Pat dough out on a well-greased cookie sheet or pizza pan or.
5. Lay toppings on dough in order listed.
6. Bake at 400° for 15 to 20 minutes.
Тесто:1 пакетик сухих дрожжей (примерно 2 чайные ложки)1 стакан теплой воды1 чайная ложка сахара2 столовые ложки оливкового масла2 1 / 2 чашки муки общего назначениящепотка солиВерхний слой:1 банка (8 унций) томатного соусаобжаренный говяжий фарш1 банка консервированных грибов (без жидкости)
мелко нарезанные зеленый перец и лук
1 / 2 стакана тертого сыра Пармезан1-2 стакана мелко нашинкованного сыра Моцарелла
1. Положите дрожжи в воду и размешайте до полного растворения.
2. Добавьте сахар, масло, муку и соль.
3. Установите миску с тестом в теплую воду на 5 минут, чтобы тесто подошло.
4. Выложите тесто на хорошо смазанную сковороду для пиццы или противень, формируя лепешку.
5. Выложите начинку на тесто слоями в указанном порядке.
6. Выпекайте при температуре 400° в течение 15-20 минут.
Ingredients:
Dough:
1 package active dry yeast (about 2 teaspoons)
1 cup warm water
1 teaspoon sugar
2 tablespoons olive oil
2 1/2 cups all-purpose flour
pinch salt
Topping:
1 can (8 ounces) tomato sauce
browned ground beef
1 can sliced mushrooms (drained)
thinly sliced green pepper and onions
1/2 cup grated Parmesan cheese
1 to 2 cups shredded Mozzarella cheese
1. Add yeast to the water and stir until dissolved.
2. Add sugar, oil, flour, and salt.
3. Put the mixing bowl filled with dough in warm water for 5 minutes to rise.
4. Pat dough out on a well-greased cookie sheet or pizza pan or.
5. Lay toppings on dough in order listed.
6. Bake at 400° for 15 to 20 minutes.
Ингредиенты:Тесто:
1 пакетик сухих дрожжей (примерно 2 чайные ложки)
1 стакан теплой воды
1 чайная ложка сахара
2 столовые ложки оливкового масла
2 1 / 2 чашки муки общего назначения
щепотка соли
Верхний слой:
1 банка (8 унций) томатного соуса
обжаренный говяжий фарш
1 банка консервированных грибов (без жидкости)
мелко нарезанные зеленый перец и лук
1 / 2 стакана тертого сыра Пармезан
1-2 стакана мелко нашинкованного сыра Моцарелла
1. Положите дрожжи в воду и размешайте до полного растворения.
2. Добавьте сахар, масло, муку и соль.
3. Установите миску с тестом в теплую воду на 5 минут, чтобы тесто подошло.
4. Выложите тесто на хорошо смазанную сковороду для пиццы или противень, формируя лепешку.
5. Выложите начинку на тесто слоями в указанном порядке.
6. Выпекайте при температуре 400° в течение 15-20 минут.