Proper serving is always a sign of attention to the guests, a way to create a festive atmosphere, as well as an indicator of artistic taste of the hostess.
It is for this purpose that the rules of table service were invented. In everyday life, follow all these rules only on the most solemn occasions, but once learned their essence, it will be possible with their own hands to set the table on any occasion - from a romantic dinner to a family celebration of the New Year.
Decide on the number of people, draw up a menu, put the tablecloth in order, check the quantity and quality of napkins, dishes, cutlery, think through the decor.
On the day of the reception you need to wipe all dishes and utensils clean, and then set the table
Объяснение:
перевела СВОЙ текст при переводчика
Правильная сервировка – это всегда знак внимания к гостям создать праздничную атмосферу, а также показатель художественного вкуса хозяйки.
Исходя из этой цели и были придуманы правила сервировки стола. В повседневной жизни соблюдать все эти правила нужно только в самых торжественных случаях, но один раз усвоив их суть, можно будет своими руками накрывать на стол по любому случаю – от романтичного ужина до семейного празднования Нового года.
Определиться с количеством персон, составить меню, привести в порядок скатерть, проверить количество и качество салфеток, посуды, приборов, продумать декор.
В день приема гостей нужно протереть всю посуду и приборы начисто, а затем накрывать стол.
Proper serving is always a sign of attention to the guests, a way to create a festive atmosphere, as well as an indicator of artistic taste of the hostess.
It is for this purpose that the rules of table service were invented. In everyday life, follow all these rules only on the most solemn occasions, but once learned their essence, it will be possible with their own hands to set the table on any occasion - from a romantic dinner to a family celebration of the New Year.
- Tablecloth - Plates - Cutlery - Glasses - Napkins - Decor (vase with flowers, candles, themed decorations).
Decide on the number of people, draw up a menu, put the tablecloth in order, check the quantity and quality of napkins, dishes, cutlery, think through the decor.
On the day of the reception you need to wipe all dishes and utensils clean, and then set the table
Объяснение:
перевела СВОЙ текст при переводчика
Правильная сервировка – это всегда знак внимания к гостям создать праздничную атмосферу, а также показатель художественного вкуса хозяйки.
Исходя из этой цели и были придуманы правила сервировки стола. В повседневной жизни соблюдать все эти правила нужно только в самых торжественных случаях, но один раз усвоив их суть, можно будет своими руками накрывать на стол по любому случаю – от романтичного ужина до семейного празднования Нового года.
Скатерть – Тарелки – Столовые приборы – Бокалы – Салфетки – Декор (ваза с цветами, свечи, тематические украшения).
Определиться с количеством персон, составить меню, привести в порядок скатерть, проверить количество и качество салфеток, посуды, приборов, продумать декор.
В день приема гостей нужно протереть всю посуду и приборы начисто, а затем накрывать стол.