The questions for discussion: What foods contain carbohydrates? What are the five basic types of food a person should eat? What does dairy build in our body? Why are fruits and vegetables important for our health? What do you usually eat for breakfast? What do you usually have for dinner? What groups are the foods from? What do you usually eat for supper? What groups are the foods from? What snacks are healthy for you to eat? What is junk food? Give some examples. Is it healthy to skip meals? Meat, dairy, fruits, vegetables, bread, cereal, fats, sugar. I have... /I always have cereal for breakfast. Fruits, bread, cereals, rice, potatoes, peas, beans, sugar. Dairy builds strong teeth and bones by providing calcium. Fruits and vegetables help us have healthy gums, good eyesight by providing Vitamins A and C. I always/ never eat... No. It may affect your energy level and you might be weak, nervous (jumpy) or irritable (in a bad mood).
Какие продукты содержат углеводы? Какие пять основных видов пищи следует есть человеку? Что молочные продукты создают в нашем организме? Почему фрукты и овощи важны для нашего здоровья? Что ты обычно ешь на завтрак? Что ты обычно ешь на ужин? Из каких групп продукты? Что вы обычно едите на ужин? Из каких групп продукты? Какие закуски полезны для вас? Что такое нездоровая пища? Приведите несколько примеров. Здорово ли пропускать приемы пищи? Мясо, молочные продукты, фрукты, овощи, хлеб, крупы, жиры, сахар. У меня есть ... / У меня на завтрак всегда хлопья. Фрукты, хлеб, крупы, рис, картофель, горох, фасоль, сахар. Молочные продукты укрепляют зубы и кости за счет кальция. Фрукты и овощи нам иметь здоровые десны, хорошее зрение, обеспечивая витамины А и С. Я всегда / никогда не ем ... Нет. Это может повлиять на ваш энергетический уровень, и вы можете быть слабым, нервным (нервным) или раздражительным (в плохом состоянии). настроение).
Carbohydrates: quality matters
What’s most important is the type of carbohydrate you choose to eat because some sources are healthier than others. The amount of carbohydrate in the diet – high or low – is less important than the type of carbohydrate in the diet. For example, healthy, whole grains such as whole wheat bread, rye, barley and quinoa are better choices than highly refined white bread or French fries. (1)
Many people are confused about carbohydrates, but keep in mind that it’s more important to eat carbohydrates from healthy foods than to follow a strict diet limiting or counting the number of grams of carbohydrates consumed.
What are carbohydrates?
Carbohydrates are found in a wide array of both healthy and unhealthy foods—bread, beans, milk, popcorn, potatoes, cookies, spaghetti, soft drinks, corn, and cherry pie. They also come in a variety of forms. The most common and abundant forms are sugars, fibers, and starches.
Foods high in carbohydrates are an important part of a healthy diet. Carbohydrates provide the body with glucose, which is converted to energy used to support bodily functions and physical activity. But carbohydrate quality is important; some types of carbohydrate-rich foods are better than others:
Объяснение: