Ingredients 1 serving Bacon 10 g White bread ½ pieces Edam cheese 20 g Tomatoes 1 piece Mayonnaise 1 tablespoon Butter 10 g The chicken egg 1 piece The leaves of lettuce 3 pieces Manual 5 minutes
1. Fry thin slices of bacon until Golden brown. 2. Heat the bread and one half of the sandwich spread the mayonnaise on the second to put the cheese, tomato slices, bacon and lettuce. 3. Meanwhile in the butter fry a small egg such that the yolk was cooked. 4. Put the eggs on the lettuce, close the other half of the sandwich and serve. Ингредиенты 1 порция Бекон10 гБелый хлеб½ штукиСыр эдам20 гПомидоры1 штукаМайонез1 столовая ложкаМасло сливочное10 гЯйцо куриное1 штукаЛистья латука3 штукиИнструкция 5 минут1. Поджарить тонкие ломтики бекона до золотистой корочки.2. Подогреть хлеб и одну половину сэндвича намазать майонезом, на вторую положить сыр, ломтики помидоров, бекон и латук.3. Тем временем на сливочном масле поджарить небольшую глазунью — такую, чтобы желток был полуготовым.4. Выложить глазунью на латук, закрыть другой половинкой сэндвича и подавать.
Bacon 10 g
White bread ½ pieces
Edam cheese 20 g
Tomatoes 1 piece
Mayonnaise 1 tablespoon
Butter 10 g
The chicken egg 1 piece
The leaves of lettuce 3 pieces
Manual
5 minutes
1. Fry thin slices of bacon until Golden brown.
2. Heat the bread and one half of the sandwich spread the mayonnaise on the second to put the cheese, tomato slices, bacon and lettuce.
3. Meanwhile in the butter fry a small egg such that the yolk was cooked.
4. Put the eggs on the lettuce, close the other half of the sandwich and serve.
Ингредиенты 1 порция Бекон10 гБелый хлеб½ штукиСыр эдам20 гПомидоры1 штукаМайонез1 столовая ложкаМасло сливочное10 гЯйцо куриное1 штукаЛистья латука3 штукиИнструкция 5 минут1. Поджарить тонкие ломтики бекона до золотистой корочки.2. Подогреть хлеб и одну половину сэндвича намазать майонезом, на вторую положить сыр, ломтики помидоров, бекон и латук.3. Тем временем на сливочном масле поджарить небольшую глазунью — такую, чтобы желток был полуготовым.4. Выложить глазунью на латук, закрыть другой половинкой сэндвича и подавать.