Read the instructions for making a tasty Italian Tomato Sauce Rewrite the recipe to describe the process. Use the Passive
2. Put fresh tomatoes into boiling water and leave them there for
4. Fry a little onion in hot olive oil over a low heat for 5 to
3
Voice and linking words.
1. Make the sauce with fresh, not tinned tomatoes.
about a minute.
3. Peel and cut them.
7 minutes.
5. Add a little garlic and cook for another 2 minutes.
6. Add the tomatoes. Then, put a little sugar, vinegar and salt
into the mixture.
7. On a low heat, cook the mixture for 45 minutes.
8. Add a little basil.
9. Finally, pour the sauce into jars and put it in the fridge or
freezer.
10. Before serving, add a little extra-virgin olive oil.
11. Serve delicious Italian dishes with the sauce.
Begin like this: 1. The sauce is made with fresh, not tinned
tomatoes.

osama95w osama95w    1   21.12.2020 20:41    12

Ответы
Olga1618 Olga1618  21.12.2023 18:18
Хорошо, предлагаю следующее описание процесса приготовления вкусного итальянского томатного соуса:

1. The sauce is made with fresh, not tinned tomatoes.
- Для приготовления соуса используются свежие, а не консервированные помидоры.

2. Fresh tomatoes are put into boiling water and left there for about a minute.
- Свежие помидоры помещаются в кипящую воду и оставляются там примерно на одну минуту.

3. They are then peeled and cut.
- Затем их очищают от кожуры и нарезают.

4. A little onion is fried in hot olive oil over a low heat for 5 to 7 minutes.
- Немного лука жарят на горячем оливковом масле на слабом огне в течение 5-7 минут.

5. A little garlic is added and cooked for another 2 minutes.
- Добавляют чуть-чуть чеснока и готовят еще 2 минуты.

6. The tomatoes are added to the mixture, and then a little sugar, vinegar, and salt are put into it.
- Помидоры добавляются к смеси, а затем добавляют чуть-чуть сахара, уксуса и соли.

7. The mixture is cooked on a low heat for 45 minutes.
- Смесь готовится на маленьком огне в течение 45 минут.

8. A little basil is added.
- Добавляют чуть-чуть базилика.

9. Finally, the sauce is poured into jars and put in the fridge or freezer.
- В конце, соус переливают в банки и ставят в холодильник или морозилку.

10. Before serving, a little extra-virgin olive oil is added.
- Перед подачей, добавляют немного оливкового масла первого отжима.

11. Delicious Italian dishes are served with the sauce.
- Наслаждайтесь вкусными итальянскими блюдами со свежим томатным соусом.
ПОКАЗАТЬ ОТВЕТЫ
Другие вопросы по теме Английский язык