Перевести, 1) для начала мы должны приготовить фарш из говядины или свинины 2) добавить мелко нарезанный лук 3) приправить солью и перцем 4)хорошо перемешать. 5)муку просеять. добавить соль и яйцо. влить воду. замесить эластичное тесто. разделить тесто на три части. раскатать в жгут. разрезать на кусочки, толщиной 1 см. сформировать «монетки». раскатать лепешки. положить на каждую лепешку немного фарша. защипать пельмени привычной для вас формы.
1) For starters, we have to cook ground beef or pork
2) add finely chopped onion
3) season with salt and pepper.
4) Mix well.
5) Sift the flour.
Add salt and egg.
Pour water.
Knead the elastic dough.
Divide the dough into three parts.
Roll the harness.
Cut into pieces, 1 cm thick.
To form "coins".
Roll out cakes.
Put a little stuffing on each cake.
Pinch the dumplings into your usual shape.
1) For starters, we have to cook ground beef or pork
2) add finely chopped onion
3) season with salt and pepper.
4) Mix well.
5) Sift the flour.
Add salt and egg.
Pour water.
Knead the elastic dough.
Divide the dough into three parts.
Roll the harness.
Cut into pieces, 1 cm thick.
To form "coins".
Roll out cakes.
Put a little stuffing on each cake.
Pinch the dumplings into your usual shape.