Meat (either flesh with a little fat, or marrow bone with meat) - 400 g
Potatoes (depends on the pan. I have an average) - 5 PCs
Beet — 3 PCs
Carrots - 3 PCs
Cabbage / Cabbage-1 fork
Tomato (large) - 1 PC
Vinegar - 2 tbsp.
Sugar - 1 tbsp.
Salt
Dill
Garlic
1 put the meat to cook.
2 when the meat is cooked, add the peeled potatoes
3 after 5 Minutes add the shredded cabbage. Cover not completely.
4 heat the Pan, pour a little vegetable oil. Put the grated carrots and beets on a LARGE grater. Immediately pour in 2 tbsp vinegar (if essence is used, then you need to dilute) and 1 tbsp sugar. Stir, cover and leave to simmer for 15 minutes.
IMPORTANT! It is stewed, not fried.
If the beets are not very juicy, add a couple of tablespoons of broth.
At the end put the grated tomato on a grater.
5 When cabbage and potatoes virtually will are prepared, posting to them stewed carrot and beet. Mix everything. Leave to languish on a VERY LOW heat for saturation.
THE MAIN THING IS THAT THE BORSCHT DOES NOT BOIL, OTHERWISE THE TASTE AND COLOR ARE LOST.
7 Ready borsch sprinkle with chopped dill and garlic.
Boil the meat in 3 liters of water, add salt and pepper. Beets, cabbage and onions cut into strips, potatoes - slices.
Beet fry in butter, add a tablespoon of vinegar (3%), stew until tender in small amount of broth, add sugar (1 tablespoon), tomato paste (2 tablespoons). Strain the broth and continue to cook. Meat cut into cubes and put in boiling broth, add potatoes, cabbage and cook for 15 minutes. Then add the beets, vegetables and sweet pepper cut in shreds, spices. Cook for another 15 minutes. Add chopped garlic, pounded with fat and bring to a boil. Then let stand another 20 minutes.
Объяснение:
Ингредиенты :
говядина - 300 г
свекла - 300 г
капуста белокочанная - 400 г
картофель - 500 г
морковь - 100 г
корень петрушки - 2 шт.
репчатый лук - 2 головки
чеснок - 3 зубчика
масло топленое - 2 ст. ложки. ложка
жир - 50 г
перец сладкий - 1 шт.
лавровый лист - 1 шт.
сметана - 150 г
зелень петрушки и укропа
перец черный молотый, соль по вкусу
Приготовление :
Варить мясо в 3 л воды, добавить соль и перец горошком. Свеклу, капусту и репчатый лук нарезать соломкой, картофель - дольками.
Свекла обжарить на сливочном масле, добавить столовую ложку уксуса (3%), тушить до готовности в небольшом количестве бульона, добавить сахар (1 ст. ложку), томатную пасту (2 ст. ложки). Процедить бульон и продолжить варить. Мясо нарезать кубиками и положить в кипящий бульон, добавить картофель, капусту и варить в течение 15 минут. Затем добавить свеклу, овощи и сладкий перец нашинкованные соломкой, специи. Варить еще 15 минут. Добавить мелко нарезанный чеснок, растертый с жиром и довести до кипения. Затем дать постоять еще 20 минут.
Ingredients for " Borscht»:
Meat (either flesh with a little fat, or marrow bone with meat) - 400 g
Potatoes (depends on the pan. I have an average) - 5 PCs
Beet — 3 PCs
Carrots - 3 PCs
Cabbage / Cabbage-1 fork
Tomato (large) - 1 PC
Vinegar - 2 tbsp.
Sugar - 1 tbsp.
Salt
Dill
Garlic
1 put the meat to cook.
2 when the meat is cooked, add the peeled potatoes
3 after 5 Minutes add the shredded cabbage. Cover not completely.
4 heat the Pan, pour a little vegetable oil. Put the grated carrots and beets on a LARGE grater. Immediately pour in 2 tbsp vinegar (if essence is used, then you need to dilute) and 1 tbsp sugar. Stir, cover and leave to simmer for 15 minutes.
IMPORTANT! It is stewed, not fried.
If the beets are not very juicy, add a couple of tablespoons of broth.
At the end put the grated tomato on a grater.
5 When cabbage and potatoes virtually will are prepared, posting to them stewed carrot and beet. Mix everything. Leave to languish on a VERY LOW heat for saturation.
THE MAIN THING IS THAT THE BORSCHT DOES NOT BOIL, OTHERWISE THE TASTE AND COLOR ARE LOST.
7 Ready borsch sprinkle with chopped dill and garlic.
Cover and let stand a little longer.
Объяснение:
Ingredients :
beef - 300 g
beet - 300 g
white cabbage - 400 g
potatoes - 500 g
carrots - 100 g
root parsley - 2 PCs.
onions - 2 heads
garlic - 3 cloves
clarified butter - 2 tbsp. spoon
fat - 50 g
sweet pepper - 1 PC.
Bay leaf - 1 PC.
sour cream - 150 g
parsley and dill
ground black pepper, salt to taste
How to prepare a recipe :
Boil the meat in 3 liters of water, add salt and pepper. Beets, cabbage and onions cut into strips, potatoes - slices.
Beet fry in butter, add a tablespoon of vinegar (3%), stew until tender in small amount of broth, add sugar (1 tablespoon), tomato paste (2 tablespoons). Strain the broth and continue to cook. Meat cut into cubes and put in boiling broth, add potatoes, cabbage and cook for 15 minutes. Then add the beets, vegetables and sweet pepper cut in shreds, spices. Cook for another 15 minutes. Add chopped garlic, pounded with fat and bring to a boil. Then let stand another 20 minutes.
Объяснение:
Ингредиенты :
говядина - 300 г
свекла - 300 г
капуста белокочанная - 400 г
картофель - 500 г
морковь - 100 г
корень петрушки - 2 шт.
репчатый лук - 2 головки
чеснок - 3 зубчика
масло топленое - 2 ст. ложки. ложка
жир - 50 г
перец сладкий - 1 шт.
лавровый лист - 1 шт.
сметана - 150 г
зелень петрушки и укропа
перец черный молотый, соль по вкусу
Приготовление :
Варить мясо в 3 л воды, добавить соль и перец горошком. Свеклу, капусту и репчатый лук нарезать соломкой, картофель - дольками.
Свекла обжарить на сливочном масле, добавить столовую ложку уксуса (3%), тушить до готовности в небольшом количестве бульона, добавить сахар (1 ст. ложку), томатную пасту (2 ст. ложки). Процедить бульон и продолжить варить. Мясо нарезать кубиками и положить в кипящий бульон, добавить картофель, капусту и варить в течение 15 минут. Затем добавить свеклу, овощи и сладкий перец нашинкованные соломкой, специи. Варить еще 15 минут. Добавить мелко нарезанный чеснок, растертый с жиром и довести до кипения. Затем дать постоять еще 20 минут.