Canapes are small pre-dinner snacks. they have a base of some kind of bread or biscuit topped with sliced foods and a decoration, the base must be thin, and is usually made from white or brown bread, which has been toasted. the base can be cut into many shapes, either square rectangle, triangle, diamond, star, round, oval or in sliced is hors-d'oeuvres on sticks fingers. this is spread with a paste, which is then garnished and decorated. canapes must be cut small to allow only one to two bites. they should be prepared the day and served by attractive platters with asdwb on the center piece. bases suitable for cannopes include: bread. (white, brown, rye), unsweetened biscuits crispbreads or rice wafers. preparing canapes 1. remove the crusts from the three sides of a whole loaf. of white brown bread, which is a day old. 2. slice the bread lengthwise to obtain sices of ong bread. toast each side and butter or shallow fry with butter. 3. when cool, cover with spreads and add foods such as caviar, sardines, oysters, smoked salmon, ham, lobster, cold meats, pates, poultry, shrimps, tomato, asparagus, artichoke or any food combination. 4. decorate the canape with an appropriate garnish. garnishes include butter, olives, pickled onions, il cucumber, radish, walnuts, slieed hard boiled eggs and lemon orange slices. the combinations of these are limited to nly by the imagination. 5. put the canapes in the refrigerator to cool. 6. slice the canapes into the required shapes, according to the decoration or garnish. перевод на буду за перевод !

User5281 User5281    3   26.09.2019 14:50    0

Ответы
ппопцгуарг ппопцгуарг  08.10.2020 20:25
Канапе - небольшие закуски перед обедом (ужином). На основу из хлеба или печенья выкладываются нарезанные продукты и украшение. Основа должна быть тонкой и обычно делается из белого или черного хлеба, который слегка обжаривается. Основу можно нарезать на разные формы: квадратные прямоугольники, треугольники, ромбы, звездочки, круглые, овальные или полоски. Подаются эти закуски на шпажках. это Hors-d'oeuvres на палочках пальцев. На основу наносится паста, а сверху -украшение. Канапе должны быть небольшими, рассчитанными на один-два укуса. Они должны быть подготовлены в день подачи и поданы на привлекательных тарелках (дальше непонятно из-за ошибки). Подходящие для канапе основы: хлеб (белый, черный, ржаной), несладкоепеченье, хрустящие хлебцы или рисовые вафли.

Подготовка канапе
  1. Срежьте корку с трех сторон булки вчерашнего белого или черного хлеба. 2. Нарежьте хлеб вдоль, чтобы получить длинные полоски хлеба. Подрумяньте их на сковороде без масла и намажьте на них сливочное масло или слегка  обжарьте с минимальным количеством сливочного масла . 3. Когда основа остынет, намажьте на нее спред и добавьте такие продукты, как икру, сардины, устрицы, копченый лосось, ветчину, омары, холодное мясо, паштеты, птицу, креветки, помидор, спаржу, артишоки или любую комбинацию продуктов. 4. Украсьте канапе. Для украшения можно использовать сливочное масло, оливки, маринованный лук, огурец, редис, грецкие орехи, яйца вкрутую вкрутую и ломтики  лимона либо апельсина. Сочетание продуктов ограничено только вашим воображением. 5. Поместите канапе в холодильник для охлаждения. 6. Нарежьте канапе на требуемые формы, согласно украшению.
ПОКАЗАТЬ ОТВЕТЫ
Другие вопросы по теме Английский язык