Спочатку ми можемо використати групування:
a³ - 2a² + a - 2 = (a³ - 2a²) + (a - 2)
Тепер давайте витягнемо спільний множник з кожної групи:
a³ - 2a² + a - 2 = a²(a - 2) + 1(a - 2)
Зараз ми маємо спільний множник (a - 2) в обох доданках. Ми можемо виділити його:
a³ - 2a² + a - 2 = (a² + 1)(a - 2)
(a-2)×(a²+1)
Объяснение:
a³-2a²+a-2
a²×(a-2)+a-2
вроде так:_)
Спочатку ми можемо використати групування:
a³ - 2a² + a - 2 = (a³ - 2a²) + (a - 2)
Тепер давайте витягнемо спільний множник з кожної групи:
a³ - 2a² + a - 2 = a²(a - 2) + 1(a - 2)
Зараз ми маємо спільний множник (a - 2) в обох доданках. Ми можемо виділити його:
a³ - 2a² + a - 2 = (a² + 1)(a - 2)
(a-2)×(a²+1)
Объяснение:
a³-2a²+a-2
a²×(a-2)+a-2
(a-2)×(a²+1)
вроде так:_)