Melt the butter in a pan, 4) fry the diced green and red peppers with the spring onions. Beat the eggs in a bowl and pour them over the vegetables. When the omelette is almost cooked, 5) sprinkle the cheese over it. Fold the omelette in half immediately and continue cooking until ready. Serve immediately. — Растопите масло на сковороде, обжарьте нарезанный зеленый и красный перец с зеленым луком. Разбейте яйца в чашку и вылейте их на овощи. Когда омлет будет почти готов, посыпьте его сыром. Немедленно сложите омлет пополам и продолжайте жарить его до готовности. Подавайте сразу.
Portions: 2 — Две порции
Melt the butter in a pan, 4) fry the diced green and red peppers with the spring onions. Beat the eggs in a bowl and pour them over the vegetables. When the omelette is almost cooked, 5) sprinkle the cheese over it. Fold the omelette in half immediately and continue cooking until ready. Serve immediately. — Растопите масло на сковороде, обжарьте нарезанный зеленый и красный перец с зеленым луком. Разбейте яйца в чашку и вылейте их на овощи. Когда омлет будет почти готов, посыпьте его сыром. Немедленно сложите омлет пополам и продолжайте жарить его до готовности. Подавайте сразу.