Victor works as a waiter at the restaurant «russian style». it is a big restaurant in the centre of the city. the dining room of the restaurant is decorated in russian style. the restaurant is famous for its dishes of russian cuisine. victor is twenty-five and he already works at this restaurant for three years. he usually comes to work at ten o’clock in the morning. he has a lot of work to do. he dusts his tables and chairs, changes table-cloths on the tables and the flowers in the vases. then he sets his tables for dinner. he brings cruet-sets, napkins, menu-cards and puts clean covers – plates, glasses, spoons, forks and knives on his tables. all the staff in the dinning room – headwaiter, waiters and waitresses – get ready to receive guests. lunch begins at one o’clock. the guests come to the restaurant. the headwaiter meets them in the hall, greets them and shows them to their tables. victor and other waiters serve lunch till five o’clock. they recommend dishes and vines (liquors) to the customers. the customers choose table d’hote or a la carte dishes. dinner begins at six and victor serves the guests till eleven. he recommends them special dishes or specialties of the restaurant. the guests eat, drink and have a good time. they usually leave the restaurant at midnight. victor counts the money and gives the cash to the cashier, cleans the tables and then he is free to go home. he likes his work because it is interesti перевод на

Валерик2281 Валерик2281    1   09.09.2019 18:20    8

Ответы
FlayakaDanya FlayakaDanya  07.10.2020 03:44

Виктор работает официантом в ресторане "Русский стиль". Это большой ресторан в центре города. Зал ресторана оформлен в русском стиле. Ресторан знаменит своими блюдами русской кухни.

Виктору 25 лет и в этом ресторане он работает уже три года. Обычно на работу он приходит в 10 часов утра. У него много дел. Он чистит столы и стулья,меняет скатерти на столах и цветы в вазах. Затем он накрывает столы к обеду. Он приносит солонку и перечницу,салфетки,меню и ставит на столы чистые приборы -- тарелки,стаканы,ложки,вилки и ножи. Весь персонал в зале -- метрдотели,официанты и официантки -- готовы принять гостей.

Ланч начинается в 13:00. Гости приходят в ресторан. Метрдотель встречает их в холле,приветствует и показывает их места. Виктор и другие официанты подают ланч до 17:00. Они рекомендуют блюда и вина (спиртное) посетителям. Посетители выбирают табльдот [комплексный обед] или блюда на заказ.

Обед начинается в 18.00,и Виктор обслуживает гостей до 23.00. Он рекомендует им особые или фирменные блюда ресторана. Гости едят,пьют и хорошо проводят время. Обычно они покидают ресторан к полуночи. Виктор считает деньги,передаёт выручку кассиру,протирает столы и затем может идти домой. Он любит свою работу,поскольку она интересна.

ПОКАЗАТЬ ОТВЕТЫ
Другие вопросы по теме Английский язык