Упр.4 Соотнесите приготовления еды с их описанием.
1. pickle
2. boil
3. braise/ stew
4. mash
5. bake
a. cook (food) by dry heat without direct exposure to a flame, typically in an oven
b. cook or be cooked by immersing in boiling water or stock
c. reduce (a food or other substance) to a pulpy mass by crushing it
d. fry (food) lightly and then stew it slowly in a closed container
e. preserve (food or other perishable items) in vinegar or brine

Mariya1616161 Mariya1616161    2   30.04.2020 11:18    4

Ответы
ElizavetaArtLove13 ElizavetaArtLove13  04.09.2020 19:03

1.pickle-e

2.boil-b

3.braise/stew-d

4.mash-c

5.bake-a

Объяснение:

ПОКАЗАТЬ ОТВЕТЫ
Yana20056578910 Yana20056578910  04.09.2020 19:03

1.pickle-e

2.Bboil

3.D braise/stew

4.С mash

5.A bake

Объяснение:

ПОКАЗАТЬ ОТВЕТЫ
Другие вопросы по теме Английский язык