Составьте сообщение на про любое блюдо

Gromozeka1 Gromozeka1    1   06.09.2019 18:20    0

Ответы
alimzhanbolathan alimzhanbolathan  06.10.2020 21:36
Borscht is a sour soup popular in several Eastern European cuisines, including Ukrainian, Russian, Polish, Belarusian, Lithuanian, Romanian, and Ashkenazi Jewish cuisines. The variety most commonly associated with the name in English is of Ukrainian origin and includes beetroots as one of the main ingredients, which gives the dish a distinctive red color. It shares the name, however, with a wide selection of sour-tasting soups without beetroots, such as sorrel-based green borscht, rye-based white borscht and cabbage borscht.
ПОКАЗАТЬ ОТВЕТЫ
Ommttika Ommttika  06.10.2020 21:36
Митрофанушка, друг мой!
Вчера после ужина схватило.
Ночью то и дело испить просил.
Прочтите его сами!
Как! Племяннику перебивать у дяди!
Да поучись хоть немножечко.
ПОКАЗАТЬ ОТВЕТЫ
Другие вопросы по теме Английский язык