Перевести грамотно
на язык
animal scientists.
animal scientists help farmers to develop and improve agricultural industry. different animal sciences are important for specialists who work in the field of animal farming such as: animal physiology, nutrition, breeding and genetics, ecology and ethology, livestock and poultry management.
students of animal science are interested in processes how agricultural animals convert feeds into food and other useful things which people need. they conduct research in different fields of animal husbandry and try to improve production, yield and growth of various animals. thus, they mainly specialise in such disciplines as nutrition, genetics and breeding, or reproductive physiology. there are special courses to train veterinary scientists who study diseases of farm animals, methods of vaccination and animal treatment.
graduates of the faculty of animal husbandry work in veterinary and human pharmaceutical industries, in industries which provide farms with livestock and feeds as well as in educational institutes. they can work both for private research firms and federal or state experimental stations.
an animal breeder is one of the oldest world professions. historically, there are certain sub-professions within the field of animal husbandry. they have specific names according to the animal for which a person cares, for example, a cattle breeder (or a cattleman), a pig breeder (a hogman), a sheep breeder (a sheepman), a horse breeder (a horseman), a poultry breeder (a poultryman), a beekeeper or an apiarist, a dog breeder or a cynologist.
today, managers of commercial farms organize the work of many different specialists who raise thousands of various animals. farms and ranches employ breeders, veterinary surgeons (or vets), feeders and milkmen who help to care for the animals. nowadays farmers use modern techniques and achievements of different natural sciences because this helps to improve the ability of animals to convert feed into meat, milk, or fibre more efficiently and improve the quality of the final products.
УЧЕНЫЕ ЖИВОТНЫХ.
Животноводство фермерам развивать и совершенствовать сельскохозяйственную отрасль. Различные науки о животных важны для специалистов, работающих в области животноводства, таких как: физиология животных, питание, разведение и генетика, экология и этология, животноводство и птицеводство.
Студенты науки о животных интересуются процессами превращения сельскохозяйственных культур в корм и другие полезные вещи, которые нужны людям. Они проводят исследования в различных областях животноводства и пытаются улучшить производство, продуктивность и рост различных культур. Таким образом, они в основном специализируются на таких дисциплинах, как питание, генетика и селекция или репродуктивная физиология. Существуют специальные курсы для подготовки ученых-ветеринаров, которые изучают заболевания сельскохозяйственных животных, методы вакцинации и лечения животных.
Выпускники факультета животноводства работают в ветеринарии и фармацевтике, в отраслях, которые обеспечивают фермы скотом и кормами, а также в учебных заведениях. Они могут работать как для частных исследовательских фирм, так и для федеральных или государственных экспериментальных станций.
Животновод - одна из древнейших профессий мира. Исторически сложилось так, что в области животноводства есть определенные под-профессии. У них есть конкретные названия в зависимости от животного, о котором заботится человек, например, пастух (или скотовод), свиновод (хогман), овцевод (овечник), коневод (всадник), птицевод (птичник), пчеловод или пчеловод, собаковод или кинолог.
Сегодня руководители коммерческих хозяйств организуют работу множества разных специалистов, которые разводят тысячи различных животных. На фермах и ранчо работают заводчики, ветеринары (или зоодоктора), кормушки и молочники, которые ухаживать за животными. В настоящее время фермеры используют современные методы и достижения различных естественных наук, потому что это улучшить животных более эффективно преобразовывать корм в мясо, молоко или клетчатку и улучшить качество конечных продуктов