Переведите . заранее a: what tasty borshch! i have never eaten anything better! do you know how it is cooked? b: sure! every ukrainian girl is taught how to cook borshch. a: i know that it is made of beetroots, cabbage, and potatoes. b: well, the method of cooking is really important. carrots, onions, and parsley are fried in sunflower oil or butter. this is added to boiled vegetable and it's cooked together for a few minutes. borshch ahould be thickened with pounded grease and cloves of garlic. borshch is usually served with some sour cream and pampushkas in a garlic sauce. a: there must be some individual secrets! b: of course. every cook changes something in the recipe. i think, the main secret is that you must cook it with a light heart. enjoy what you're doing! so people will love everething that you've cooked.
Ты знаешь как он готовиться?
Конечно, каждая украинская девочка учиться как готовить борщ.
Я знаю что он сделан из свеклы капусты и картошки.
И так, метод приготовления очень важен. Морковь лук и петрушку обжаривают в подсолнечном масле или в сливочном масле.
Это добавляется к вареным овощам и готовиться вместе несколько минут. Борщ должен быть загущен с толченной салом и зубчиками чеснока. Борщ обычно подается со сметаной и пампушками в чесночном соусе.
Должен быть какой-нибудь индивидуальные секреты!
Конечно. Каждый повар меняет что-то в рецепте. Я думаю, главный секрет это то что ты должен готовить с сердцем. Наслаждайся тем что ты делаешь! И люди полюбят все что ты готовишь