Oats and barley have much in common. they are both small grains or cereals and constitute important grain crops exceeded only by wheat, rye and corn in acreage and value. what the origin of common oats is remains in doubt but its cultivation is not so old as wheat. the species of oats, which include all the cultivated varieties, appears to have arisen in the eastern temperate zone of europe or western asia. as for barley, it has been known for thousands of years and must have been cultivated before any recorded history. in the barley ear spikelets resemble those of wheat while the spikelets of oats differ in that they have stalks forming a panicle usually 9 to 12 inches long. there exist many different kinds of oats and barley and as with the other small grains, there are many differences as to characteristics between varieties raised. both oats and barley are most commonly seeded in the spring and grown as annuals; yet each has varieties that are winter annuals to be sown in the fall. no winter-oat varieties have been developed thus far are sufficiently hardy for dependable production where winters are severe. they are not grown as far north nor at such elevations as barley, the hardiest winter barleys resisting winter killing better than any of the present varieties of winter oats. of the spring sown oats some are very early. these are favored by the warm climate of the south, for they complete the growth before the hottest, driest part of the season. both oats and barley are grown by essentially identical seeding, cultural, and harvest methods. they fit conveniently into same sort of crop rotations, have about the same effect on the land on the succeeding crops, and have approximately the same seasonal labor requirements.

kirilleven kirilleven    2   16.06.2019 02:40    0

Ответы
ала213 ала213  12.07.2020 23:37
Овес и ячмень имеют много общего. Оба представляют собой мелкие зерна или крупы и являются важными зерновыми культурами, уступающими в посевной площади и значении только пшенице, ржи и кукурузе. Место происхождения овса остается загадкой, но его выращивают не так давно, как пшеницу.

Виды овса, включая все культивируемые сорта, возникли, по-видимому, в восточной части умеренного пояса Европы или Западной Азии. Что касается ячменя, то он известен на протяжении тысяч лет и должен был выращиваться задолго до возникновения письменных памятников истории. Колоски ячменя и пшеницы похожи, в то время как колоски овса отличаются тем, что они имеют стебли, образующие метелку от 9 до 12 дюймов в длину. Существует множество различных видов овса, ячменя и других мелких зерновых культур, между сортами которых есть много характерных отличий.

И овес, и ячмень чаще всего высевают весной и выращивают как однолетние растения; но каждая культура имеет и озимые сорта, которые сеют осенью. Однако разработанные на сегодняшний день озимые сорта овса все же не являются достаточно выносливыми для надежного производства в климатических зонах с суровыми зимами. Они не выращиваются в таких северных районах и на таких высотах, как ячмень, но самые выносливые озимые сорта ячменя погибают зимой чаще, чем любой из озимых видов овса. Некоторые из яровых сортов овса созревают очень рано. Если теплый климат юга благоволит им, то их рост завершается до самой жаркой и сухой части сезона.

Овес и ячмень выращивают в основном с одинаковых посевных и искусственно-посевных и методов сбора урожая. Им прекрасно подходит один и тот же вид севооборота, они примерно одинаково влияют на земли и на последующие культуры, имеют схожие сезонные потребности в плане наемной силы.
ПОКАЗАТЬ ОТВЕТЫ
Другие вопросы по теме Английский язык