For okroshka, we need to take sausage. Boiled sausage should be cut into small cubes. For a healthier option, boiled chicken breast can be used.Cut cucumbers into small cubes. If cucumbers taste bitter, peel their skins.Cool down boiled chicken eggs, shell them and cut into small cubes.Chop finely fresh herbs. We had some spring onions.Peel boiled potatoes and cut into small cubes. Put potatoes, cucumbers, sausage, eggs and greens into a pot.Add boiled water and kefir 1% fat.Add sour cream to your okroshka. Add salt and pepper to taste. Mix thoroughly.Cool down your okroshka and serve. Enjoy!
Для приготовления окрошки нам необходимо взять колбасу. Варёную колбасу следует нарезать небольшими кубиками. Для более полезного варианта окрошки можно взять отварную куриную грудку. Огурцы нарезаем небольшими кубиками. Если огурцы горчат, очистите их от кожуры. Отварные куриные яйца следует остудить, очистить и нарезать кубиками. Свежую зелень мелко нарезаем. У нас был свежий зелёный лук. Отварной картофель очистим от шкурки и нарежем кубиком. Картофель, огурцы, колбасу, яйца и зелень поместите в ёмкость. Залейте кипячёную воду и кефир 1% жирности. Добавьте в окрошку сметану. Посолите и поперчите по вкусу. Хорошо размешайте. Хорошо охладите окрошку и подайте к столу. Приятного аппетита!
For okroshka, we need to take sausage. Boiled sausage should be cut into small cubes. For a healthier option, boiled chicken breast can be used.Cut cucumbers into small cubes. If cucumbers taste bitter, peel their skins.Cool down boiled chicken eggs, shell them and cut into small cubes.Chop finely fresh herbs. We had some spring onions.Peel boiled potatoes and cut into small cubes. Put potatoes, cucumbers, sausage, eggs and greens into a pot.Add boiled water and kefir 1% fat.Add sour cream to your okroshka. Add salt and pepper to taste. Mix thoroughly.Cool down your okroshka and serve. Enjoy!
Для приготовления окрошки нам необходимо взять колбасу. Варёную колбасу следует нарезать небольшими кубиками. Для более полезного варианта окрошки можно взять отварную куриную грудку. Огурцы нарезаем небольшими кубиками. Если огурцы горчат, очистите их от кожуры. Отварные куриные яйца следует остудить, очистить и нарезать кубиками. Свежую зелень мелко нарезаем. У нас был свежий зелёный лук. Отварной картофель очистим от шкурки и нарежем кубиком. Картофель, огурцы, колбасу, яйца и зелень поместите в ёмкость. Залейте кипячёную воду и кефир 1% жирности. Добавьте в окрошку сметану. Посолите и поперчите по вкусу. Хорошо размешайте. Хорошо охладите окрошку и подайте к столу. Приятного аппетита!