Buckwheat flour - 4 cups milk - 4.5 cups Yeast - 20-25g salt vegetable oil for greasing the pan - 1h. l.
In bowl pour half a glass of warm milk and dissolve yeast in it (yeast should be fresh, otherwise the dough will not work), add 1.5 cups of milk. Stirring constantly, add the milk in a bowl with 2 cups of flour. Batter mix well to avoid lumps. Cover the bowl with a towel and put in a warm place. When the dough is suitable (you specify the 2-3-fold increase in the volume), add the remaining flour, milk, salt, stir again and put in a warm place. After the dough rise again can start pancakes. The dough will not stir, that it is not opal.
Как готовить пельмени Но перейдем от слов к делу и от рассказов о пельменях - к их практическому воплощению в жизнь! Итак, подробно несколько рецептов теста для пельменей.
Соотношение продуктов: мука - 2 стакана, молоко - 1/2 стакана, вода - 1/3 стакана, масло растительное - 1 ч. ложка, яйца - 1 шт., соль по вкусу.
Существует несколько приготовления пельменей:
Первый классический). Разрезать тесто на три равных куска и каждый из них скатать в длинный жгут толщиной в средний палец. Затем жгут разрезать на кусочки величиной с грецкий орех и раскатать каждый из них в очень тонкую круглую лепешку диаметром 4-5 см (сочень), на одну половину которой кладут фарш, заворачивают в виде полумесяца, защипывают края, затем углы соединяют вместе, делая ушки. Таким образом можно приготовить тесто практически для всех видов пельменей.
How to cook the ravioli Now let's move from words to action and from stories about pelmeni - to their practical implementation! So, detail some dough recipe for ravioli.
Ratio of products: flour - 2 cups, milk - 1/2 cup, water - 1/3 cup vegetable oil - 1 tsp, egg - 1 pc., Salt to taste.
There are several ways to cook ravioli:
The first method (classic). Cut the dough into three equal pieces and roll each into a long plait thick finger. Then harness cut into pieces the size of a walnut and roll each one into a very thin round cake with a diameter of 4-5 cm (juicy), one half of which is put stuffing, wrapped in a crescent, nipped edges, then the angles are combined, making the ears . So you can prepare the dough for all kinds of dumplings.
For this recipe you will need:
Buckwheat flour - 4 cups
milk - 4.5 cups
Yeast - 20-25g
salt
vegetable oil for greasing the pan - 1h. l.
In bowl pour half a glass of warm milk and dissolve yeast in it (yeast should be fresh, otherwise the dough will not work), add 1.5 cups of milk. Stirring constantly, add the milk in a bowl with 2 cups of flour. Batter mix well to avoid lumps. Cover the bowl with a towel and put in a warm place. When the dough is suitable (you specify the 2-3-fold increase in the volume), add the remaining flour, milk, salt, stir again and put in a warm place. After the dough rise again can start pancakes. The dough will not stir, that it is not opal.
Как готовить пельмени
Но перейдем от слов к делу и от рассказов о пельменях - к их практическому воплощению в жизнь! Итак, подробно несколько рецептов теста для пельменей.
Соотношение продуктов: мука - 2 стакана, молоко - 1/2 стакана, вода - 1/3 стакана, масло растительное - 1 ч. ложка, яйца - 1 шт., соль по вкусу.
Существует несколько приготовления пельменей:
Первый классический). Разрезать тесто на три равных куска и каждый из них скатать в длинный жгут толщиной в средний палец. Затем жгут разрезать на кусочки величиной с грецкий орех и раскатать каждый из них в очень тонкую круглую лепешку диаметром 4-5 см (сочень), на одну половину которой кладут фарш, заворачивают в виде полумесяца, защипывают края, затем углы соединяют вместе, делая ушки. Таким образом можно приготовить тесто практически для всех видов пельменей.
How to cook the ravioli
Now let's move from words to action and from stories about pelmeni - to their practical implementation! So, detail some dough recipe for ravioli.
Ratio of products: flour - 2 cups, milk - 1/2 cup, water - 1/3 cup vegetable oil - 1 tsp, egg - 1 pc., Salt to taste.
There are several ways to cook ravioli:
The first method (classic). Cut the dough into three equal pieces and roll each into a long plait thick finger. Then harness cut into pieces the size of a walnut and roll each one into a very thin round cake with a diameter of 4-5 cm (juicy), one half of which is put stuffing, wrapped in a crescent, nipped edges, then the angles are combined, making the ears . So you can prepare the dough for all kinds of dumplings.