С едой? Омлет(Omelet): Eggs (optional)ButterSaltTake a frying pan: Slightly heat it and then add the oil. Wait a little, then stir in the egg throwing a frying pan. Перевод: Яйца (по желанию)МаслоПоваренная сольВозьмите сковороду: Слегка нагреть её, а затем добавить масло. Подождите немного, затем размешанное яйцо бросаем в сковороду.
INGREDIENTS: 2 carrots, 2 turnips, 1 small marrow,1 leek (or onion), 1 potato,1 stick celery, 1 clove garlic, 20 g butter, salt pepper, 1 litre water, 2 sprigs parsley
1. Peel and wash all the vegetables, slice them.
2. Melt the butter in a saucepan and add the vegetables.
3. Cook for 4 to 5 minutes on a low heat, stirring continuously.
4. Add salt and pepper and pour in 1 litre of very hot water. Bring to the boil and simmer for 25 minutes.
5. Chop the parsley in the mill and sprinkle over soup just before serving.
6. Add a spoon of fresh cream.Омлет(Omelet):
Eggs (optional)ButterSaltTake a frying pan: Slightly heat it and then add the oil. Wait a little, then stir in the egg throwing a frying pan.
Перевод:
Яйца (по желанию)МаслоПоваренная сольВозьмите сковороду: Слегка нагреть её, а затем добавить масло. Подождите немного, затем размешанное яйцо бросаем в сковороду.