The recipe of sandwiches with sprats: Roast toasts, rub them on the one hand with garlic and smear with butter, put on a carcass of a small fish, a circle of the egg welded вкрутую, a segment of a cucumber or a tomato and a branch of parsley. Sandwiches with sprats are ready.
на русском:
Рецепт бутербродов со шпротами : Поджарьте гренки, натрите их с одной стороны чесноком и намажьте сливочным маслом, положите по тушке рыбки, кружочек яйца, сваренного вкрутую, дольку огурца или помидора и веточку петрушки. Бутерброды со шпротами готовы.
Хлеб порезать ломтиками , помидор порезать очень тонкими ломтиками , сыр натереть на мелкой терке. Нагреть на сковороде масло, обжарить хлеб с одной стороны, перевернуть, быстро выложить на обжаренную сторону ломтик помидора, посыпать сыром. Сковороду накрыть крышкой, конфорку выключить. Через 3-5 минут сыр расплавиться, а низ хлеба поджариться.
ingredients: bread tomato cheese Vegetable oil.
Bread cut into slices, tomato slice very thin slices, cheese grate. Heat the oil in a frying pan, fry the bread on one side, turn and quickly put on the side of fried tomato slices, sprinkle with cheese. Cover pan, turn off the burner. After 3-5 minutes to melt cheese, bread and low podzharits
на английском:
The recipe of sandwiches with sprats: Roast toasts, rub them on the one hand with garlic and smear with butter, put on a carcass of a small fish, a circle of the egg welded вкрутую, a segment of a cucumber or a tomato and a branch of parsley.
Sandwiches with sprats are ready.
на русском:
Рецепт бутербродов со шпротами : Поджарьте гренки, натрите их с одной стороны чесноком и намажьте сливочным маслом, положите по тушке рыбки, кружочек яйца, сваренного вкрутую, дольку огурца или помидора и веточку петрушки.
Бутерброды со шпротами готовы.
Ингредиенты:
Хлеб ,
Помидор,
Сыр,
Растительное масло.
Хлеб порезать ломтиками , помидор порезать очень тонкими ломтиками , сыр натереть на мелкой терке. Нагреть на сковороде масло, обжарить хлеб с одной стороны, перевернуть, быстро выложить на обжаренную сторону ломтик помидора, посыпать сыром. Сковороду накрыть крышкой, конфорку выключить. Через 3-5 минут сыр расплавиться, а низ хлеба поджариться.
ingredients:
bread
tomato
cheese
Vegetable oil.
Bread cut into slices, tomato slice very thin slices, cheese grate. Heat the oil in a frying pan, fry the bread on one side, turn and quickly put on the side of fried tomato slices, sprinkle with cheese. Cover pan, turn off the burner. After 3-5 minutes to melt cheese, bread and low podzharits