Away out a french student decided to go to london during his summer vacation. he thought: " i know english a little and people will understand me" once he spent a morning in the british museum and felt tired and hungry. he decided to have a cup of tea and some eggs in the nearest restaurant. he went in and sat down at the table. the waiter came up to him and asked him what he wanted. the student could not order what he wanted because he didn't know the english word for "eggs". what to do? then he noticed a magazine on the table. there was a cockerel on its cover. he showed the picture to the waiter. "how do you call this? " he asked. "a rooster, sir," answered the waiter. "and what do you call a rooster's wife? " was the next questions. "a hen, sir." "and what do you call hen's children? " "chickens, sir." "and what do you xall chickens before they are born? " "eggs, sir" "very well. now bring me three eggs and a cup of tea, please! один французский студент решил поехать в лондон на летний отдых.он подумал: "я немного знаю , люди меня поймут". однажды он провел все утро в британском музее, он устал и проголодался. он решил выпить чашечку чая и съесть немного яиц в ближайшем ресторане.он зашел и сел за столик. официант подошел к нему и спросил что он хочет. студент не мог ничего объяснить, потому что не знал как по- будет "яйца". что же делать? но вдруг он заметил журнал, который лежал на столе. на обложке был изображен петух. он показал его официанту. "как вы его называете? " - спросил студент. -петух,сэр,- ответил официант -как вы называете самку петуха? - это был следующий вопрос, который задал студент. -курица, сэр. -а как вы называете детей курицы? -цыплята, сэр. -а как вы называете цыплят, до того, как они вылупились? -яйца, сэр. -прекрасно, тогда принесите мне три яйца и чашку чая. вот текст на и на (один и тот нужно составить пять вопросов к этому тексту, на языке, ! заранее огромное
1. Where did a french student decide to go during his summer holidays?
2. What did he feel after spending a whole morning in the British Museum?
3. Why could not the student make an order at the restaurant?
4. What did he notice on the table?
5. How did the magazine help him to make an order?